· 

Halverwege de berg.

Ik klim, ik klim en ik klim al 17 jaar lang om weer een stukje dichterbij de top te komen voor een  mooi uitzicht, mijn leven waarbij ik weer een beetje minder pijn heb en kan genieten. 

 

17 jaar geleden lag ik onderaan de berg met een engeltje op mijn schouder op de IC in coma met een gebroken rug, gebroken nek, gebroken borstbeen, en een hoofdwond van 15 cm.Ik krabbelde omhoog maar toen had de Lyme mij beet.

Ik bleef jarenlang onderaan liggen, soms een mini stapje bij een behandeling maar vaak lag ik in de diepste dalen. Behandelingen die niet aan sloegen maar ook behandelingen die ik heb ondergaan afgelopen jaren waarbij ik in mini stukjes omhoog klim.

 

Ik heb uitgeput stil gestaan, gevallen, tig achteruit gevallen, mentaal zo diep gegaan, gehuild op de berg, maar elke keer weer de kracht gehad om door te klimmen, elke kleine overwinning is een stap in mijn marathon om te vieren.

Na mijn stamcellen heb ik een grote klim gemaakt maar op dit moment wil ik verder klimmen maar dit is niet mogelijk.

Niet omdat ik niet wil, niet omdat ik bang ben om te vallen maar omdat de financiële kant mij tegen houd om door te klimmen. Ik kijk omhoog maar sta vast genageld.

 

Ik heb mijn onderzoeken nodig in Barcelona + eventuele operatie (s) en mijn behandelingen gericht op mijn immuunsystemen, lyme, energie enz. Maar ons potje is op, helemaal op.

Schaamte, tranen, angst om hulp te vragen, want geloof me crowdfunden is echt niet leuk om te doen, het geeft stress en schaamte maar als je geen keus hebt omdat je gezondheid op het spel staat dan wil je verder klimmem met schaamte.

 

Soms vraag ik mij echt af hoeveel kan een mens hebben, en dat is veel, heel veel, vaak heb ik gedacht, ik val nu naar beneden maar ik bleef omhoog kijken.

Omdat ik deze klim af wil maken vraag ik jullie als hulp, kun je iets missen dan zou het geweldig zijn als jullie mij willen helpen, elke euro helpt mij verder klimmen. Als jullie dit willen delen zou geweldig, elke deelactie helpt mij verder te klimmen.

 

Wil je helpen kijk dan op mijn pagina onder doneren.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Aleen Tim (donderdag, 06 juli 2023 16:10)

    Wat een informatieve blogpost over fondsenwerving! Ik waardeer de waardevolle inzichten die hier worden gedeeld. Als gebruiker die zich actief bezighoudt met fondsenwerving, ben ik persoonlijk getuige geweest van de ongelooflijke voordelen die het met zich meebrengt. Het stelt me in staat om doelen te steunen waar ik een passie voor heb, terwijl ik contact maak met een ondersteunende gemeenschap. Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van mogelijkheden voor fondsenwerving, raad ik je ten zeerste aan om https://whydonate.com/nl/ te bekijken. Ze bieden een naadloos platform om een verschil te maken en de beloningen uit de eerste hand te ervaren.