WIE BEN IK?


Simone Bent, een lieve jonge vrouw van 36 jaar geboren in Doetinchem
en woonachtig in Doesburg met Dennis Nootenboom. 

 

Simone is een spontane positieve vrouw, ze stond altijd voor iedereen
klaar,  altijd behulpzaam, lief en zorgzaam, zo kennen de meeste mensen
haar. Simone is elke dag aan het overleven.

 

Simone stond vrolijk in het leven, reed fanatiek paard, hield van
gezelligheid totdat op 18 jarige leeftijd het noodlot toesloeg.

 

Ze kreeg een ernstig auto ongeluk waarbij ze haar nek, rug, borstbeen brak en een hoofdwond van 15 cm opliep. We mogen
van een wonder spreken dat ze dit overleefde. Eenmaal uit coma ontwaakt kreeg haar leven een andere wending.

 

Door vele mis diagnoses en ongeloof werd Simone haar situatie erger. In plaats van de Pabo af kunnen ronden,

kunnen werken, een sociaal leven opbouwen leeft Simone al jarenlang geïsoleerd. Ze bleek ook de ziekte van Lyme te hebben

die na het ongeluk werd getriggerd door haar lage immuunsysteem. Nadat ze mooie stappen vooruit maakte na een stamcel behandeling bleven de helse pijnen die haar leven volledig overheersen.

 

(Wil je meer over alle behandeling van Simone lezen die ze heeft ondergaan incl stamcel behandeling

kijk dan op www.simoneherfightagainstlyme.com)

Simone heeft veel moeten doorstaan vanaf haar tienerjaren, ze heeft geen studenten leven gehad, niet mogen uitgaan met vrienden, zelfs met haar grootste hobby paardrijden moeten stoppen, niet kunnen werken. Haar leven staat al jarenlang in het
teken van behandelingen en onderzoeken, ze kon en kan niet deelnemen in de maatschappij en het sociale leven en leeft al jaren geïsoleerd. Helaas konden de artsen het ziektebeeld niet goed duiden, er is veel tijd verloren gegaan. Hierdoor werd de juiste diagnose gemist. 

 

Zo kon ze ineens niet meer lopen, extreme keelpijn met slikproblemen, kreeg ze aangezichtsverlamming met aanhoudende aangezichtspijn, viel periodes vaak flauw, druk op haar middenrif, kracht verlies in haar spieren, pijn in haar gewrichten, dagelijkse nek, rug, kaak, tand pijn, moeite met zien, hoofdpijn/brainfog, burning mouth, druk op het hoofd, zenuwpijnen en extreme vermoeidheid.

Simone besloot samen met Dennis om verder onderzoek te gaan verrichten en zo kwamen ze in Londen voor een upright mri voor een second opinion. Met deze mri gingen ze naar Barcelona naar dokter Gilete waar ze nog meerdere onderzoeken kreeg.

 

Uit deze scan bleek dat Simone al jaren lijd aan een nekwervel-aandoening en dat de nekwervels door instabiliteit de halsader verdrukt. Dit houdt in dat haar nekwervels zo instabiel zijn, dat de hersenstam, het bovenste deel van het ruggenmerg, de zenuwen die daar lopen in de verdrukking komen. Hierdoor raakt het zenuwstelsel compleet ontregeld. Dit geeft klachten die niet te beschrijven zijn.

 

Elke dag weer heeft Simone slik en keel problemen, extreme zenuwpijnen, ze slaapt zo slecht door de heftige pijn, zoveel pijn in haar nek en hoofdpijn, druk op haar oren en ogen, brandend gevoel in haar mond en heeft ze krachtverlies in al haar spieren.

Na zoveel jaren vechten is er eindelijk duidelijkheid en is er een behandeling methode mogelijk in het buitenland. Haar ligamenten zullen geïnjecteerd worden met haar eigen stamcellen en bloedplaatjes.

 

Deze problemen komen door een klap van het ongeluk, die daarna niet goed behandeld is. De ziekte van Lyme heeft de situatie verergerd omdat Lyme en co-infecties leven van o.a. collageen en maken bindweefsel kapot. Met het ongeluk als hoofdoorzaak heeft Simone haar situatie zo gemaakt zoals het nu is.

 

 

Simone kan naar Engeland en Amerika voor deze behandelingen.

 

Simone heeft nu dagelijkse extreme pijnen die niet te omschrijven zijn. Ze heeft ongelofelijk veel doorzettingsvermogen getoond afgelopen jaren. Ze heeft zoveel behandelingen ondergaan, nooit opgegeven en kijkt altijd naar oplossingen.

Simone wil zo graag weer gaan leven en daar heeft ze uw hulp echt bij nodig. Ze is nog jong, ze kan nog een mooie toekomst tegemoet gaan.

 

We zullen er alles aan doen om Simone een 'leefbaar' leven te geven.

 


Bekijk hier video's over Simone