· 

Kerstwens

De decembermaand geeft voor mij elk jaar weer een beetje een emotionele lading.

Ik hou zo van alle lichtjes, gezelligheid, de kerstboom, de sfeer, terug kunnen kijken op het jaar en vooruitkijkend naar het nieuwe jaar.

Daar begint het emotionele struikelblok; het niet aankunnen van alle prikkels, niet optimaal ervan kunnen genieten. Elk jaar hoop ik dat dit mijn jaar wordt qua gezondheid, het jaar dat ik stapjes mag gaan zetten maar het is zo'n lange weg. Dit raakt mij zo en ik hoop dat zo dat ik het volhoud.

Ook voel ik dankbaarheid dat ik de Lyme op dit moment beter in balans heb en met 2 geweldige lieve artsen die mij door dik en dun steunen en begeleiden. 

Dankbaarheid dat ik de liefste vriend heb van de wereld. Dankbaarheid met dat Bowie, de liefste hond, in mijn leven is gekomen. Dankbaarheid met lieve mensen die mij ondersteunen en mega helpen met de crowdfunding en alle donaties tot nu toe.

 

Maar ook elk jaar voel ik teleurstelling, de grote eenzaamheid en het gemis van het leven door de afgelopen jaren heen, verdriet en rouw van mezelf kwijt zijn. Nu ik dit schrijf rollen de tranen over mijn wangen want dit jaar en de eerste tijd van 2021 zitten we nog middenin de crowdfunding en oh wat is dit pittig. Ik weet niet hoe 2021 eruit komt te zien, mijn wens is dat er een wonder gebeurt; dat we het doel begin van het jaar behalen en ik de operatie kan ondergaan. Dan kan ik de weg naar herstel en toekomst tegemoet als Simone die kan genieten.

Ik voel mij op dit moment uitgeput en heb veel pijn. De onzekerheid slaat vaak toe, ga ik het wel halen zo'n groot bedrag, zijn we op tijd met het behalen van het doel, is er een toekomst voor mij.

Dennis zit op dit moment in de ziektewet omdat alles even teveel is. We zijn echt afgelopen jaren door zulke zware jaren gegaan, dit is niet te beschrijven in woorden. Dit is een gevoel en wat hij van dichtbij meemaakt met mij is intens, ik heb daarom ook zoveel respect voor hem. We blijven ons samen vasthouden dat er een lichtpuntje is en dat het bijzonder is dat dokter Gilete op ons pad is gekomen.

 

Mijn wens is dat ik hoop dat jullie mij willen helpen om mijn verhaal te blijven delen en waar kan te doneren. Op die manier krijg ik de kans om mijn kerstwens in vervulling te laten gaan. Dat is om deze operatie te kunnen ondergaan om samen met Dennis na 16 jaar ziek zijn een toekomst op te gaan bouwen. Wat zou ik graag weer leven zonder deze ondraaglijke pijn. 

 

Ik wens jullie hele fijne feestdagen, voor zover het kan met lieve mensen om je heen en alle gezondheid, liefde en vrede voor 2021.

 

#Dubbel gevoel in de december maand.

Reactie schrijven

Commentaren: 0